Interpretări

 Asigurăm interpreţi autorizaţi pentru realizarea procurilor/împuternicirilor notariale sau pentru alte acte oficiale. Ne ocupăm de toate programările necesare şi de întocmirea documentaţiei pentru a realiza aceste procuri.
    
     De obicei, aceste procuri se realizează în faţa notarului, părţile contractante semnând actele, urmate mai apoi de semnarea actelor de către traducător şi notar. Interpretariat telefonic (“over-the-phone interpreting”): interpretul este conectat la o teleconferinţa.
    
     Interpretariatul telefonic este cel mai adesea folosit în aplicaţiile pentru asigurări sau cereri de ofertă către companii.
     Interpretariat video: folosit de interpreţii care lucrează off-site, cu o cameră video si un microfon, în aşa fel încât interpretul poate vedea, auzi şi vedea părţile implicate şi vice versa.
    
     Foarte asemănător cu interpretariatul audio, interpretariatul video poate fi folosit în situaţia în care nici un interpret nu este disponibil on-site, la locaţia clientului.
    
     Interpretariatul video necesită ca toate părţile implicate să aibă echipamentul necesar, în unele cazuri interpreţii au posibilitatea de a controla camera video pentru a o direcţiona către cei implicaţi în dialog.

Skip to toolbar